Insats Contura i4 Classic
Insats Contura i4 Classic Kamin-insatsen Contura i4 är gjord för installation i eldstadsöppning och har en gedigen gjutjärnsfront med integrerat handtag.
Insats i4, modern, tresidig ram
Insats i4, modern, tresidig ram Kaminen är gjord för installation i öppen spis och har en modernt utformad gjutjärnsfront. Finns i svart eller grå färg.
Insats Contura i4, modern, fyrsidig ram
Insats Contura i4, modern, fyrsidig ram Insatsen är gjord för egen inbyggnad och har en rektangulär gjutjärnsram med löstagbart handtag. Finns i svart eller grå färg.
Insats i5, dubbellucka
Insats i5, dubbellucka Contura i5 är en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning. Passar de flesta öppna spisar. Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på framsidan. Spiskassetten med panoramalucka bjuder på stora glasytor vilket gör att elden syns ordentligt.
Insats I5, panoramalucka
Insats I5, panoramalucka Contura i5 är en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning. Passar de flesta öppna spisar. Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på framsidan. Spiskassetten med panoramalucka bjuder på stora glasytor vilket gör att elden syns ordentligt.
Insats i6, glas- eller gjutjärnsfront
Insats i6, glas- eller gjutjärnsfront Insatsen Contura i6 passar perfekt för dig som har egna idéer och vill designa din egen kamin eller eldstad. Ett generöst glas visar mycket av elden, och vårt unika Clean Burning System håller glasen rena och sotfria. Finns i två olika utföranden, antingen med gjutjärnslucka eller med glasfront.
Insats i7
Insats i7 Med Contura i7 har du friheten att utforma din egen eldstad, precis som du vill ha den. Den kan placeras in i en eldstad som du själv utformar eller som på bilderna, en egen uttänkt lösning. Contura i7 är svart och finns med lucka i glas eller gjutjärn.
Butiksadress
Järnvägsgatan 7
LINDESBERG
 

Telefon
0581-500 20
070-300 76 76

Copyright © All rights reserved
Bergslagens Energi & Kamin AB

Webbproduktion Swesco Media