• Vattenmantlade kaminer och pannor

    Vattenmantlade kaminer och pannor

    Nordic värmesystem vattenmantlade kaminer och pannor ger inte bara den trevliga mysfaktorn med direktvärme utan också värme till hela huset och även till varmvatten. Den gör att du får bättre komfort i huset och för att värmen inte enbart går ut till det rum kaminen står så finns möjlighet att lagra energin i en ackumulatortank som du kan använda när den behövs. Om du har vattenburen värme i ditt hus väljer du med fördel en vattenmantlad kamin.

    Har du frågor, kontakta oss, vi hjälper kunder i större delen av Örebro län.

För mer information om varje produkt, klicka på länken till tillverkarens hemsida.

Nexus Aqua
Nexus Aqua Nexus Aqua är en fristående vattenmantlad kamin med en modern design och hög kvalitet. Kaminen ger 7 kW mot vatten och 4 kW till rummet. Läs mer på www.nordicvarmesystem.se
Caron Aqua
Caron Aqua Caron Aqua har en enkel och modern design som gör den lättplacerad. Den stora glasrutan ger en hög mysfaktor och kaminens dubbla glasrutor gör att yttre rutan inte blir lika varm. Läs mer på nordicvarmesystem.se »
Nordic Kamina
Nordic Kamina En vattenmantlad braskamin med varierande effekter och i flera utföranden. Här ges möjlighet att designa din egen eldstad för just ditt hus. Läs mer på www.nordicvarmesystem.se »
Mila Aqua
Mila Aqua En vattenmantlad inbyggnadskamin med kvalitetskänsla och som sticker ut. En kamin utöver det vanliga. Läs mer på www.nordicvarmesystem.se »
Butiksadress
Järnvägsgatan 7
LINDESBERG
 

Telefon
0581-500 20
070-300 76 76

Copyright © All rights reserved
Bergslagens Energi & Kamin AB

Webbproduktion Swesco Media