• Braskaminer

  Braskaminer

  En braskamin ger snabbt värme i ett rum och är trevlig på många vis. Inte enbart för att den ger karaktär åt bostaden, höjer dess värde och sprider en underbar värme, utan också för att den kan bli en riktigt lönsam affär. Både för dig och för miljön. Braskaminer används främst för trivseleldning och är en utmärkt kompletterande värmekälla. Bäst sprids värmen i hus med öppen planlösning. Vi tipsar Dig gärna om vad som passar bäst för just Ditt hus! Vi hjälper kunder i hela Örebro län att välja rätt.

  Svanmärket är din garanti för optimal och miljöanpassad förbränning i kaminen, som dessutom tillverkas i enlighet med en lång rad olika miljöregler.

  Miljömärkningen Svanen har precis lanserat sin kampanj "Rädda världen lite grann varje dag" och Contura är med som enda kaminproducent. Syftet är att få fler konsumenter att göra hållbara val inför framtiden.

  Hur räddar du världen lite grann varje dag?

  Svanen ställer tuffa miljö-, hälso- och kvalitetskrav på produkter och tjänster. Contura har de senaste åren satsat på miljön och de flesta av företagets braskaminer klarar i dag av Svanens hårda miljökrav.Välj Svanenmärkt och visa att du är med och räddar världen lite grann varje dag.

  Läs mer om de olika kaminerna nedan.

För mer information om varje produkt, klicka på länken till tillverkarens hemsida.

Back To Gallery: Braskaminer
Braskamin Contura 35 hög
Braskamin Contura 35 hög Contura 35 är ett nytt syskon till den Red dot design Awardbelönade Contura 35T. Med omramning i vit eller svart plåt, lucka i glas eller gjutjärn och topp i glas har den en exklusiv design som gör sig väl i många slags miljöer.
Braskamin Contura 35 hög Gallery: Braskaminer Description: Contura 35 är ett nytt syskon till den Red dot design Awardbelönade Contura 35T. Med omramning i vit eller svart plåt, lucka i glas eller gjutjärn och topp i glas har den en exklusiv design som gör sig väl i många slags miljöer.
Additional Info

Butiksadress
Smedjegatan 9
LINDESBERG

 

Telefon
0581-500 20
070-300 76 76

Copyright © All rights reserved
Bergslagens Energi & Kamin AB

Webbproduktion Swesco Media