top of page

Braskaminer

En braskamin ger snabbt värme i ett rum och är trevlig på många vis. Inte enbart för att den ger karaktär åt bostaden, höjer dess värde och sprider en underbar värme, utan också för att den kan bli en riktigt lönsam affär. Både för dig och för miljön. Braskaminer används främst för trivseleldning och är en utmärkt kompletterande värmekälla. Bäst sprids värmen i hus med öppen planlösning. Vi tipsar Dig gärna om vad som passar bäst för just Ditt hus! Vi hjälper kunder i hela Örebro län att välja rätt.

Svanmärket är din garanti för optimal och miljöanpassad förbränning i kaminen, som dessutom tillverkas i enlighet med en lång rad olika miljöregler.

Miljömärkningen Svanen har precis lanserat sin kampanj "Rädda världen lite grann varje dag" och Contura är med som enda kaminproducent. Syftet är att få fler konsumenter att göra hållbara val inför framtiden. Hur räddar du världen lite grann varje dag?

 

Svanen ställer tuffa miljö-, hälso- och kvalitetskrav på produkter och tjänster. Contura har de senaste åren satsat på miljön och de flesta av företagets braskaminer klarar i dag av Svanens hårda miljökrav. Välj Svanenmärkt och visa att du är med och räddar världen lite grann varje dag.

Klicka på bilderna så kommer du till Conturas hemsida där du kan se fler bilder och få mer information.

bottom of page