Goda råd behöver inte alls vara dyra!

I själva verket är de kostnadsfria, men kan bli mycket lönsamma för dig! Om du idag värmer din bostad med olja eller direktverkande el kan vi tipsa dig om alternativ som sänker en stor del av din värmekostnad! Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet av kaminer, kakelugnar, skorstenar, och alla typer av murning och kakelsättning. Vi vet vad man bör tänka på innan man väljer värmekälla och hur man bäst kan kombinera två olika värmekällor. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning! Du tjänar på det!

Installering av en ny värmekälla

Vi är med dig från val av lämplig värmekälla till färdig installation.

Renovering av kaminer

Vi har god erfarenhet av renovering av kaminer. Kontakta oss med förfrågan om just ditt projekt »

Renovering av kakelugnar

Kanske du har en vacker kakelugn i ditt hem. Den har stått där i generationer och är som en vacker prydnad, men den kanske också väcker gamla minnen vid liv. Låt den inte bara vara en prydnad, låt den åter bli den sköna värmespridare den en gång varit. Vi gör en varsam renovering av din gamla släktklenod och väcker en värmespridare till liv!

Renovering av skorstenar

Den som vill börja elda med ved hemma står ofta inför problemet att skorstenen och dess rökkanaler inte längre fungerar som de ska. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att åter få rökkanalerna i skick. Kontakta oss för en kostnadsfri offert »

Murning/Putsning

Vi utför alla typer av murning och putsarbeten, både små och stora.

Kakelsättning

Vi sätter kakel och klinkers efter dina önskemål.

Butiksadress
Järnvägsgatan 7
LINDESBERG
 

Telefon
0581-500 20
070-300 76 76

Copyright © All rights reserved
Bergslagens Energi & Kamin AB

Webbproduktion Swesco Media